Chiftelute cu ton

Se caleste ceapa in unt pana se inmoaie apoi se adauga la restul ingredientelor. Se amesteca bine si se da compozitia la frigider. Se formeaza chiftel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • taiata fin
  • 25 g unt
  • 2 conserve de ton in ulei scurse bine
  • ceapa verde 2-3 fire
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ou batut
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa in unt pana se inmoaie apoi se adauga la restul ingredientelor.

Se amesteca bine si se da compozitia la frigider.

Se formeaza chiftelutele si se prajesc in unt sau ulei.

Se pot servi cu maioneza si ceapa sau simple.
Reteta Chiftelute cu ton a fost propusa de Alis

Alte retete: Crema de somon cu branza; Frigarui de ton cu pesto

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...