Cod a la french country

Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti. Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte. Se pun rosiile

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cod fillet(185 gr fiecare)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 rosii taiate cubulete
  • 4-5 masline
  • 1 linguruta busuioc
  • si putin cimbru - 1 /2 ligurita sau mai putin

Mod de preparare

Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti.

Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte.

Se pun rosiile taiate cubulete, de preferinta rosii lunguiete, maslinele taiate rondele si cimbrul peste peste se acopera, reducind temperatura. Se lasa 2-3 minute.

Se adauga busuiocul si restul de ulei (o lingura), se acopera 2 minute sau pina cind codul este facut, se inteapa cu furculita.


Se serveste alturi de cartofi fierti cu coaja si un pahar de vin alb

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac coronita cu ciocolata

Am preluat ideea acestei coronite de la caietulcuretete.com si au fost foarte incantati copiii si de forma si de gust!...

Desert cozonac coronita cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii