Curata crapul, cresteaza-l pe ambele parti, freaca-l bine cu sare, piper si ulei de masline si lasa-l la rece zece minute. Intre timp se pregatesc gra
Curata crapul, cresteaza-l pe ambele parti, freaca-l bine cu sare, piper si ulei de masline si lasa-l la rece zece minute. Intre timp se pregatesc gratarul. Cand s-a incis foarte bine, pune bucatile de crap. Din cand in cand, intoarce-le alternativ pe o parte si pe alta pana cand s-au prajit si patruns foarte bine. Freaca apoi cateii de usturoi zdrobiti cu zeama de lamaie si putin suc de portocala. Stropeste pestele si decoreaza cu felii de portocala.
Alte retete:
Ardei umpluti
Peste gatit in stil marocan
Gratar de porc cu vinete coapte
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti