Crap cu orez si tomate

Pentru crap cu orez si tomate pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • rosii proaspete/conserva - 300 g/150 g
  • crap fara cap - 700 g
  • orez - 350 g
  • ulei - 200 ml
  • pasta de tomate - 50 ml
  • ceapa - 100 g
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru crap cu orez si tomate pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Se adauga pasta de tomate, piper, sare, apa fiarta (cca 800 ml) si se fierb cca 20 minute. Bucatile de peste se aseaza peste compozitia obtinuta; deasupra se adauga ulei si se introduc la cuptor pentru cca 15 minute.

Crapul cu orez si tomate se serveste cald.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...