Pentru crap cu sos de vin rosu pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru crap cu sos de vin rosu pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Arpagicul se opareste si se curata. Ciupercile proaspete se curata, se spala, se taie cuburi (cele conservate se spala, se scurg de lichid si se taie). Patrunjelul se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Se unge cu ulei o tava pe care se aseaza bucatile de peste; deasupra se presara ulei si se introduce la cuptor cca 10 minute. Se scurge uleiul ramas in alt vas in care se inabusa ceapa, arpagic, morcovi si se adauga piper dupa gust. Separat, ciupercile se inabusa in unt. Legumele inabusite se amesteca cu vin rosu si patrunjel verde. Peste legume se aseaza bucatile de peste cu rosii deasupra.
Crapul cu sos de vin rosu se serveste cald sau rece.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti