Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati.
Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati. Se sareaza si se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si bucatile de peste, apoi se dau la cuptor. Cand pestele s-a rumenit, se adauga vinul negru, piperul, zeama de rosii sau bulionul subtiat cu apa. Se lasa sa dea bine in fiert, apoi se scoate din cuptor.
Se lasa la racit, dupa care crapul cu vin negru se aranjeaza pe un platou garnisit cu arpagic inabusit sau cu ciuperci umplute cu rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa