Crap cu vin negru

Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un crap
  • o lingurita de sare
  • 75 ml ulei
  • 200 ml vin negru
  • 1 g piper
  • rosii sau
  • 200 ml de bulion
  • 200 g arpagic inabusit sau
  • 200 g ciuperci umplute cu rosii

Mod de preparare

Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati. Se sareaza si se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si bucatile de peste, apoi se dau la cuptor. Cand pestele s-a rumenit, se adauga vinul negru, piperul, zeama de rosii sau bulionul subtiat cu apa. Se lasa sa dea bine in fiert, apoi se scoate din cuptor.


Se lasa la racit, dupa care crapul cu vin negru se aranjeaza pe un platou garnisit cu arpagic inabusit sau cu ciuperci umplute cu rosii.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos