Crap cu vin negru

Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un crap
  • o lingurita de sare
  • 75 ml ulei
  • 200 ml vin negru
  • 1 g piper
  • rosii sau
  • 200 ml de bulion
  • 200 g arpagic inabusit sau
  • 200 g ciuperci umplute cu rosii

Mod de preparare

Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati. Se sareaza si se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si bucatile de peste, apoi se dau la cuptor. Cand pestele s-a rumenit, se adauga vinul negru, piperul, zeama de rosii sau bulionul subtiat cu apa. Se lasa sa dea bine in fiert, apoi se scoate din cuptor.


Se lasa la racit, dupa care crapul cu vin negru se aranjeaza pe un platou garnisit cu arpagic inabusit sau cu ciuperci umplute cu rosii.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa