Pestele se curata de solzi, si se taie felii. acestae se inmoaie in lapte, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe foc mic, pana c
Pestele se curata de solzi, si se taie felii. acestae se inmoaie in lapte, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe foc mic, pana ce sunt patrunse bine si capata culoarea aurie.
Pestele se serveste imediat, cu zeama de lamaie si patrunjel verde tocat marunt si presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa