Pentru crapul prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa se infierbante.
Pentru crapul prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa se infierbante. Se usuca pestele cu o carpa, se da prin faina si se prajeste pe ambele parti in uleiul fierbinte. Se asaza pe o farfurie lunga, iar imprejur se pun frunze de patrunjel. Se poate praji si in pesmet; in acest caz se da prin faina, se moaie in ou si in pesmet inainte de a se praji.
Crapul prajit se serveste cald, este bun insa si rece.
Foarte, foarte bune.... Sunt un fel de cordon bleu de vita, o nebunie.
Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarellaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa