Felii de crap cu usturoi

Feliile de crap se condimenteaza cu sare, piper si delikat si se aseaza intr-un bol una langa cealalta. Se adauga usturoiul zdrobit si se toarna lapt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc de crap de cca 200 gr
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri de ulei
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura delikat
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Feliile de crap se condimenteaza cu sare, piper si delikat si se aseaza intr-un bol una langa cealalta. Se adauga usturoiul zdrobit si se toarna lapte peste ele. Se acopera si se tine o noapte in frigider.

Alte retete cu peste

Zacusca cu peste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...