File de pastrav cu parmezan la cuptor

File de pastrav cu parmezan la cuptor este o reteta deosebita de peste la cuptor, o mancare cu peste delicioasa.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 file-uri de pastrav
  • 1 ceasca de smantana
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • 1 lingura de suc ​​de lamaie
  • 1 lingura ceapa tocata
  • 1/2 lingurita de sare
  • boia de ardei

Mod de preparare

Fileurile de peste se pun intr-un vas Jena uns cu ulei sau unt.
Intr-un castron mic, combinati smantana, parmezan ras, suc de lamaie, ceapa si sare, si se pune peste. Se presara cu boia de ardei.
Se coace la foc tare timp de 30min.

Philips: functii ce imi par interesante:STEW si RICE/PASTA


Se poate servi cu salata sau/si garnitura de cartofi. Cartofii se fierb imprealabil (10min)si apoi se stropesc cu unt sau ulei si se pun si ei la cuptor in acelasi vas in care e pestele sau o alta tava mai mica, astfel incat sa incapa ambele tavi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca