File de salau

Salaul se curata si se spala, dupa care se taie in lungime, pe sira spinarii. Oasele se scot cu totul si se desface carnea in fileuri. Acestea se dau

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salau
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • unt sau ulei pentru prajit
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Salaul se curata si se spala, dupa care se taie in lungime, pe sira spinarii. Oasele se scot cu totul si se desface carnea in fileuri. Acestea se dau prin faina, ou si pesmet. Se pun apoi la prajit in untul fierbinte, pe foc mic.


Fileurile de salau se servesc fierbinti, cu felii de lamaie si patrunjel tocat.

Alte retete:

Pastrav la cuptor

Bors de peste

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca