File de salau prajit

Pentru file de salau prajit pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie sferturi. Bucatile de salau se tin 5 minute in lapte.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de salau - 600 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 50 g
  • lapte - 50 ml
  • lamaie - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru file de salau prajit pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie sferturi. Bucatile de salau se tin 5 minute in lapte, se trec prin faina si se prajesc in ulei.

Fileul de salau prajit se serveste cald, cu lamaie.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...