File de salau prajit

Pentru file de salau prajit pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie sferturi. Bucatile de salau se tin 5 minute in lapte.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de salau - 600 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 50 g
  • lapte - 50 ml
  • lamaie - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru file de salau prajit pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie sferturi. Bucatile de salau se tin 5 minute in lapte, se trec prin faina si se prajesc in ulei.

Fileul de salau prajit se serveste cald, cu lamaie.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!