Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie în felii subtiri cu tot cu coaja. Feliile de cartofi se oparesc cinci minute într-o oala cu apa clocoti
Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie în felii subtiri cu tot cu coaja. Feliile de cartofi se oparesc cinci minute într-o oala cu apa clocotita, se scurg bine. Se freaca bine brînza cu smîntîna. Se încalzeste cuptorul la 210°C. Se taie patru patrate mari de hîrtie pergament, se ung la mijloc cu o lingura de amestec smîntîna+Boursin, se acopera cu cîteva felii de cartof si cîteva de dovlecel, deasupra se pun fileurile de somon sarate si piperate, peste ele se repartizeaza restul de felii de dovlecel si cartof, în sfîrsit se repartizeaza peste ele restul de amestec Boursin + smîntîna si se presara cu boabe de piper roz. Se înfasoara totul în hîrtia pergament si se da la cuptor 10 minute.
Se serveste cald.
Profit si ma bucur la maxim de capsuna parfumata si gustoasa. Nu doar in deserturi ci si in salate sau sub forma de...
Mic dejun cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.