Asezonati fileurile de cod pe ambele parti si pudrati usor cu faina, scuturand excesul. Turnati uleiul de masline intr-o tigaie fierbinte si puneti co
Asezonati fileurile de cod pe ambele parti si pudrati usor cu faina, scuturand excesul. Turnati uleiul de masline intr-o tigaie fierbinte si puneti codul in tigaie si lasati-l doua minute, apoi intoarceti-l pe partea cealalta si continuati sa-l prajiti pe foc mic. Cand s-a prajit pe ambele parti, scoateti pestele din tigaie si pastrati-l cald.
Puneti untul in tigaie si lasati-l sa se topeasca. Adaugati caperele si patrunjelul si in urmatoarele 30 de secunde, invartiti tigaia pana cand untul capata o culoare maronie. Turnati zeama unei lamai si luati de pe foc, apoi turnati caperele, patrunjelul si untul rumenit peste cod.
Se serveste cu sferturi de lamaie, cartofi fierti si salata verde.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
Conopida la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti