Hering cu sos de smantana

Heringul este un peste putin pretentios, care poate fi gatit in aproape orice fel si va fi la fel de gustos si satios.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 heringi
  • 1 ceapa de apa
  • 1 mar
  • 1/2 lamaie
  • 2-3 masline umplute cu ardei iute
  • 150 gr smantana de gatit
  • 100 gr iaurt
  • 2 linguri de vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Heringii intregi (dar eviscerati) se pun intr-o tava, se presara sare, se adauga ceapa taiata rondele, vinul si se fierb, sub capac, cca 15-20 min. Se ia de pe foc si se adauga marul taiat felii, se pune capacul si se lasa sa se inabuse. Se amesteca smantana cu iaurtul si cu zeama de la jumatate de lamaie, se adauga sare si maslinele umplute, taiate rondele.


Pestii se pun pe un platou, se toarna sosul de smantana, apoi se aseaza rondele de ceapa si feliile de mar.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos