Heringul este un peste putin pretentios, care poate fi gatit in aproape orice fel si va fi la fel de gustos si satios.
Heringii intregi (dar eviscerati) se pun intr-o tava, se presara sare, se adauga ceapa taiata rondele, vinul si se fierb, sub capac, cca 15-20 min. Se ia de pe foc si se adauga marul taiat felii, se pune capacul si se lasa sa se inabuse. Se amesteca smantana cu iaurtul si cu zeama de la jumatate de lamaie, se adauga sare si maslinele umplute, taiate rondele.
Pestii se pun pe un platou, se toarna sosul de smantana, apoi se aseaza rondele de ceapa si feliile de mar.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti