Mai intai preparati marinata pentru rosii. Puneti maslinele intr-un bol, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute, verdeturile si uleiul. Adaugati rosiile
Mai intai preparati marinata pentru rosii. Puneti maslinele intr-un bol, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute, verdeturile si uleiul. Adaugati rosiile cherry, zeama de lamaie si asezonati dupa gust. Lasati marinata aproape o zi. Luati o folie de aluminiu de aproximativ 40 cm lungime si puneti un sfert din ingredientele marinate in centrul jumatatii din dreapta, asezand deasupra unul dintre fileurile de John Dory. Impaturiti cu partea din stanga si sigilati strans doua capete, acoperind pestele. Adaugati o lingura de ulei de masline si un sfert din vinul alb si inchidet apoi si partea ramasa deschisa. Repetati procedeul si pentru celelalte trei fileuri. Coaceti in cuptor la cea mai mare temperatura aproximativ 10 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa stea 3- 4 minute, fara sa desfaceti folia.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Pulpe de pui la cuptor
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
O prajitura fina si aromata cu stafide inmuiate in coniac, care aduce putin cu pasca fara aluat.
Desert prajitura cu ricotta si smochineDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect