Morun sau nisetru cu sos de lamaie (a la grec)

Morunul (nisetru)se curata si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele. Sosul de lamaie (a la grec) se prepara, folosind reteta respectiva. Buca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Morun(nisetru)fara cap 1.500 kg
  • ulei 0.025 kg
  • lamaie 0.050 kg
  • sos de lamaie(a la grec) 0.550 kg
  • sare 0.020 kg

Mod de preparare

Morunul (nisetru)se curata si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele. Sosul de lamaie (a la grec) se prepara, folosind reteta respectiva. Bucatile de morun (nisetru) se ung cu ulei, se frig pe ambele parti, la gratar si se asaza pe platou. Peste bucatile de morun (nisetru) se toarna sos de lamaie. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din rondele de lamaie.
Se serveste cald.

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Tort cu ciocolata si zmeura

Nu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...

Parteneri
Gustos.RO

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
ReteteCulinare.RO

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase