Morunul (nisetru)se curata si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele. Sosul de lamaie (a la grec) se prepara, folosind reteta respectiva. Buca
Morunul (nisetru)se curata si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele. Sosul de lamaie (a la grec) se prepara, folosind reteta respectiva. Bucatile de morun (nisetru) se ung cu ulei, se frig pe ambele parti, la gratar si se asaza pe platou. Peste bucatile de morun (nisetru) se toarna sos de lamaie. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din rondele de lamaie.
Se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa