Nisetru cu sos de ciuperci

Pestele se curata de solzi si maruntaie dupa care se spala si se taie bucati. Ciupercile taiate marunt se pun la calit in unt, apoi se adauga peste,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg nisetru
  • 150 gr ciuperci
  • 60 gr unt
  • 2 linguri bulion de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pesmet
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si maruntaie dupa care se spala si se taie bucati. Ciupercile taiate marunt se pun la calit in unt, apoi se adauga peste, vinul, se potriveste la gust de sare, piper, se presara patrunjelul tocat si se lasa la fiert Se asaza apoi bucatile de peste intr-un vas, se toarna peste ele sosul de ciuperci si bulionul de rosii, se presara pesmetul si se introduce totul in cuptorul incalzit in prealabil. Pestele se lasa sa se gratineze dupa care se scoate.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Mancare de mazare

Bors de peste

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!