Pestele se curata de solzi si maruntaie dupa care se spala si se taie bucati. Ciupercile taiate marunt se pun la calit in unt, apoi se adauga peste,
Pestele se curata de solzi si maruntaie dupa care se spala si se taie bucati. Ciupercile taiate marunt se pun la calit in unt, apoi se adauga peste, vinul, se potriveste la gust de sare, piper, se presara patrunjelul tocat si se lasa la fiert Se asaza apoi bucatile de peste intr-un vas, se toarna peste ele sosul de ciuperci si bulionul de rosii, se presara pesmetul si se introduce totul in cuptorul incalzit in prealabil. Pestele se lasa sa se gratineze dupa care se scoate.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Mancare de mazare
Bors de peste
Tort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti