Pastravi la gratar

Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge cu ulei si se inveleste in hirtie de pergament. Se frige pe gratar. Cind este gata se sco

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. pastravi
  • ulei
  • lamiie
  • sare

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge cu ulei si se inveleste in hirtie de pergament. Se frige pe gratar. Cind este gata se scoate din hirtie.
Se serveste cu lamiie

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...