Peste cu orez si ciuperci

Pestele cu orez si ciuperci este o reteta usor digerabila si contine ingredientele: crap, ciuperci, orez.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 200 g ciuperci
  • 250 g orez
  • 3 cepe
  • 200 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1 cub de unt
  • condimente
  • tarhon

Mod de preparare

Pestele cu orez si ciuperci se prepara astfel: curatam bine pestele si ii scoatem fileul, dupa care in asezonam cu sare si piper. Curatam ceapa si o tocam, apoi o punem la calit. Adaugam orezul si apa, si il lasam la fiert. Dam gust cu condimentele. Spalam si ciupercile, le tocam si le inabusim in unt, Intr-o tava punem orezul si, deasupra punem pestele. Condimentam si stropim cu vin. Bagam tava la cuptorul preincalzit. Cand pestele e rumen se poate scoate.


Alte retete cu peste recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...