Peste delicios cu cartofi si rosii

Pentru peste delicios cu cartofi si rosii ceapa curatata spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt. In aceeasi cratita se pun bucati de peste (crap sau palamida).

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g de peste
  • 2 cepe
  • 800 g cartofi
  • 300 g rosii
  • 1 lingura otet sau 1/2 lamaie
  • 4 linguri unt sau 6 linguri ulei

Mod de preparare

Pentru peste delicios cu cartofi si rosii ceapa curatata spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt. In aceeasi cratita se pun bucati de peste (crap sau palamida) pregatite din timp si sarate, se acopera cu felioare de rosii, se adauga 3-4 linguri de apa, peste rosii se presara sare si piper, iar in jurul bucatilor de peste se aseaza rondele de cartofi prajiti. Pe deasupra se toarna unt sau ulei, cratita se acopera cu capac si se da la cuptor pentru 20-30 minute. In acelasi fel se poate prepara calcanul, stiuca, tiparul


Cand se s erveste la masa se presara pestele cu patrunjel verde tocat marunt si se stropeste cu zeama de lamaie sau otet.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...