Peste grecesc

Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul ramas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 1
  • ceasca ulei
  • patrunjel verde
  • 1 lamiie
  • 2 linguri
  • faina
  • sare

Mod de preparare

Se prajesc in ulei bucatile de peste

date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie

adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul

ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se

mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul

tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune

totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita

si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel

de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca

pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care

bucatelele de peste se intorc din cind in cind.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa