Pisica de mare la cuptor

Pisica de mare este un peste deosebit de bun, are un gust subtil si oasele cartilaginoase si se poate pregati in nenumarate feluri.

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de pisica de mare fara piele
  • 1/2 de ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 foi de dafin
  • paprika
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Uscam bucatile de peste cu ajutorul unui prosop de hartie, apoi le asezam in tava. Punem deasupra ceapa si usturoiul taiate in felii subtiri, foile de dafin, sare, piper si paprika dupa gust si pasta de rosii.

Punem si cateva linguri de ulei de masline si ungem bine fiecare bucata de peste.

Dam la cuptor pentru 30 de minute, la 180º C, pana se rumeneste usor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...