Pisica de mare prajita

Peste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati potrivite de pisica de mare fara piele
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 de lingurita de coaja de lamaie ras
  • 1/2 de lingurita boia de ardei
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 100 gr faina
  • 100 gr panko sau pesmet
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit

Mod de preparare

Taiem bucatile de peste in fasii lungi si le lasam la marinat 20 de minute impreuna cu cateii de usturoi pisati, coaja de lamaie, boiaua de ardei, sare, piper, zeama de lamaie si 1 lingura de ulei de masline.

Amestecam faina cu panko (pesmet japonez) si putina sare, apoi trecem fiecare bucata de peste prin acest amestec si le prajim in ulei incins.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide