Pisica de mare prajita

Peste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati potrivite de pisica de mare fara piele
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 de lingurita de coaja de lamaie ras
  • 1/2 de lingurita boia de ardei
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 100 gr faina
  • 100 gr panko sau pesmet
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit

Mod de preparare

Taiem bucatile de peste in fasii lungi si le lasam la marinat 20 de minute impreuna cu cateii de usturoi pisati, coaja de lamaie, boiaua de ardei, sare, piper, zeama de lamaie si 1 lingura de ulei de masline.

Amestecam faina cu panko (pesmet japonez) si putina sare, apoi trecem fiecare bucata de peste prin acest amestec si le prajim in ulei incins.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu jeleu de piersici

Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...

Cheesecake cu jeleu de piersici
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca