Pentru platica delicioasa la cuptor se curata pestele, se spala si se da sare. Se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Se pun cateva linguri de ulei intr-o tava.
Pentru platica delicioasa la cuptor se curata pestele, se spala si se da sare. Se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Se pun cateva linguri de ulei intr-o tava, se asaza pestele si se da la cuptor, la foc mijlociu. Se tine aproximativ o ora. Din cand in cand se unge cu uleiul din tava. Cand este gata, se asaza pestele pe o farfurie. Se toarna otetul in tava, se amesteca cu sosul ramas, se pune patrunjel tocat si se potriveste de sare si piper. Se toarna peste pestele din farfurie.
Platica delicioasa la cuptor se serveste dupa ce s-a mai racorit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj