Legumele intregi, bine spalate, se fierb adaugindu-li-se vinul cind sint bine fierte. Pestele spalat, curatat, se introduce in apa in care au fiert le
Legumele intregi, bine spalate, se fierb adaugindu-li-se vinul cind sint bine fierte. Pestele spalat, curatat, se introduce in apa in care au fiert legumele si se lasa sa fiarba la foc mic, intr-un vas acoperit 20-25 min.
Se serveste cald sau rece cu sos de vinegreta sau garnitura de legume fierte cu ulei si lamiie
Una din acele prăjituri despre care pot să afirm cu convingere că e „bună de te lingi pe degete”.O prăjitură...
Pandişpan cu cremă de vanilie şi portocalăIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa