Legumele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun sa fiarba. Se adauga somnul curatat si spalat, atunci cand legumele sunt aproape fierte. Se l
Legumele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun sa fiarba. Se adauga somnul curatat si spalat, atunci cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa totul pe foc foarte mic. Cand somnul este fiert se asaza pe un platou si se garniseste cu legumele fierte. Se adauga zeama de lamaie, uleiul si se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Se serveste cald.
Alte retete:
Sarmale de post
Ardei umpluti
Cartofi la cuptor
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj