Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati subtiri, le condimentam cu sare si piper. Curatam spanacul. Intindem 2 folii de aluminiu pe suprafa
Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati subtiri, le condimentam cu sare si piper.
Curatam spanacul.
Intindem 2 folii de aluminiu pe suprafata de lucru, le ungem cu ulei si pozitionam o felie de peste afumat pe ea, iar deasupra punem spanac.
Acoperim cu o felie de peste si rulam strans. Indoim folia si impachetam rulada, acoperim capetele sa nu intre aer. Pregatim in acelasi mod si restul feliilor de peste.
Le punem intr-o tava.
Le prajim 30-35 de minute la 200 de grade.
Intre timp curatam legumele si le taiem marunt. Le calim intr-o tigaie in putin ulei. Desfacem folia de pe peste, dupa cateva minute, si feliem ruladele si le servim cu garnitura de legume.
Alte
Salata de spanac cu somon afumat
Ciorba peste
Zacusca peste
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti