Dupa ce am curatat pestele, l-am transformat in fileuri. Am inceput sa-l tai de la coada spre cap, urmarind sira spinarii. Apoi oasele vizibile le-am
Dupa ce am curatat pestele, l-am transformat in fileuri. Am inceput sa-l tai de la coada spre cap, urmarind sira spinarii. Apoi oasele vizibile le-am scos cu ajutorul unei pensete. Am stropit fileurile cu zeama de lamaie si le-am lasat sa se odihneasca. Am taiat legumele, de preferat cat mai subtire ca sa se poata patrunde repede. Apoi pe fiecare file am pus cate un manunchi de legume, l-am infasurat cu grija si am bagat o scobitoare prin peste ca sa nu se desfaca la cuptor. Am sarat si piperat fileurile si le-am asezat intr-o tava in care am turnat un pahar cu apa si o lingura de ulei. Am bagat tava la cuptor cca 15 minute, la 200 de grade C. Am redus focul (cam la 150 grade), am scos tava din cuptor, am turnat vinul si am lasat iar pestele la facut inca 15 minute.
Se servesc cu sos de patrunjel si/sau garnitura de orez.
Alte retete culinare recomandate
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti