Rulouri de hering cu legume

Dupa ce am curatat pestele, l-am transformat in fileuri. Am inceput sa-l tai de la coada spre cap, urmarind sira spinarii. Apoi oasele vizibile le-am

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • hering proaspat
  • morcovi
  • praz
  • patrunjel verde
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • apa
  • o lingura de ulei
  • lamaie

Mod de preparare

Dupa ce am curatat pestele, l-am transformat in fileuri. Am inceput sa-l tai de la coada spre cap, urmarind sira spinarii. Apoi oasele vizibile le-am scos cu ajutorul unei pensete. Am stropit fileurile cu zeama de lamaie si le-am lasat sa se odihneasca. Am taiat legumele, de preferat cat mai subtire ca sa se poata patrunde repede. Apoi pe fiecare file am pus cate un manunchi de legume, l-am infasurat cu grija si am bagat o scobitoare prin peste ca sa nu se desfaca la cuptor. Am sarat si piperat fileurile si le-am asezat intr-o tava in care am turnat un pahar cu apa si o lingura de ulei. Am bagat tava la cuptor cca 15 minute, la 200 de grade C. Am redus focul (cam la 150 grade), am scos tava din cuptor, am turnat vinul si am lasat iar pestele la facut inca 15 minute.

Se servesc cu sos de patrunjel si/sau garnitura de orez.

Alte retete culinare recomandate

Bors de peste

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii