Salau prajit

Pestele se curata de solzi si maruntaie, se spala si i se scot oasele. Dupa aceea se taie bucati, se sareaza, iar apoi se dau prin faina si se pun la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salau
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si maruntaie, se spala si i se scot oasele. Dupa aceea se taie bucati, se sareaza, iar apoi se dau prin faina si se pun la prajit in ulei, pe ambele parti.
Salaul se serveste cu zeama de lamaie si patrunjel tocat, presarat deasupra.

Alte retete:

Pastrav la cuptor

Tocanita de pui

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...