Salau prajit

Pestele se curata de solzi si maruntaie, se spala si i se scot oasele. Dupa aceea se taie bucati, se sareaza, iar apoi se dau prin faina si se pun la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salau
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si maruntaie, se spala si i se scot oasele. Dupa aceea se taie bucati, se sareaza, iar apoi se dau prin faina si se pun la prajit in ulei, pe ambele parti.
Salaul se serveste cu zeama de lamaie si patrunjel tocat, presarat deasupra.

Alte retete:

Pastrav la cuptor

Tocanita de pui

Ciuperci umplute

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

O reteta delicioasa de ardei umpluti :-)

Ardei umpluti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos