Saramura de crap

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap romanesc – 1,5 kg
  • ardei kapia (rosii) – 2 buc
  • ardei kapia (verzi) – 2 buc
  • rosii – 5 buc
  • ceapa verde – 2 legaturi
  • ceapa alba – 1 buc
  • patrunjel – 1 legatura
  • marar – 1 legatura
  • usturoi – 5,6 catei
  • ulei – 1 lingura
  • cimbru proaspat – 3 crengute
  • foi de dafin
  • ardei iute – 1 buc
  • apa fiarta – 1 l
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• curatati pestele de solzi, eviscerati-l si optional, il puteti fileta
• puneti sare pe plita si la 2 minute dupa ce s-a incins sarea, adaugati pestele, rumenindu-l pe ambele parti
• cand luati pestele de pe plita, adaugati legumele (ardeii kapia rosii, verzi, ardeiul iute si rosiile) – fara a mai spala plita
• introduceti pestele in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital, impreuna cu ceapa alba taiata cuburi si usturoiul si ceapa verde taiata marunt
• dupa ce ati copt legumele, adaugati o folie de plastic peste ele si lasati-o acolo timp de 5-10 minute pana puteti scoate pielitele cu usurinta – nu le decojiti sub apa rece intrucat isi vor pierde foarte mult din aroma
• tot in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital adaugati legumele si uleiul – adaugati ardei iute in functie de cat de iute preferati preparatul
• puneti apa la incalzit in fierbator si in momentul in care a dat in clocot, adaugati-o in Crock-Pot
• taiati verdeata marunt si adaugati-o si pe aceasta in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital, alaturi de sare, piper, cimbru si dafin
• setati pe modul de gatire High si intr-o ora si jumatate ar trebui sa aveti o saramura de crap foarte gustoasa

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...