Pentru saramura de peste cu verdeata si boia pestele trebuie portionat, apoi sters bine cu un prosop, dupa care il punem pe plita bine incinsa si presarata cu sare mare pe ea.
Pentru saramura de peste cu verdeata si boia pestele trebuie portionat, apoi sters bine cu un prosop, dupa care il punem pe plita bine incinsa si presarata cu sare mare pe ea. Dupa ce s-a fript, il clatim bine in apa fierbinte ca sa se duca sarea. Dupa aceea, ii dam drumul intr-o oala cu apa fierbinte in care am pus rosii coapte, boia de ardei si sare, il lasam sa fiarba timp de zece minute, apoi pregatim tava pentru servit. Pe un platou lunguiet punem la capete cate o frunza de salata peste care punem cate un trandafir facut din rosie, la mijloc punem pestele si il ornam cu rosii, ardei iute, verdeata si suc din saramura.
Saramura de peste se serveste cu mamaliga calda.
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj