Sardele cu ceapa

Pentru sardelele cu ceapa, se dau sardelele prin faina si se prajesc in ulei. Ceapa se taie pestisori si se caleste putin, apoi se stropeste cu otet, sare, piper si coriandru.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o reteta italiana:
  • 1 kg sardele
  • 500 g ceapa
  • 3 linguri de otet
  • faina de grau
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru sardelele cu ceapa, se dau sardelele prin faina si se prajesc in ulei. Ceapa se taie pestisori si se caleste putin, apoi se stropeste cu otet, sare, piper si coriandru. intr-un vas se pune un rand de sardele, un rand de ceapa si se repeta, dupa care se lasa la macerat timp de 3 zile.


Sardelele cu ceapa se servesc dupa ce au stat la macerat.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!