Scrumbii la tigaie

Pentru scrumbiile la tigaie, se curata scrumbiile, se taie in doua in lung si se sareaza. Se incinge bine tigaia pe foc, fara unt si fara ulei, deoarece scrumbiile sunt grase.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg scrumbii
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lamaie
  • frunze de patrunjel.

Mod de preparare

Pentru scrumbiile la tigaie, se curata scrumbiile, se taie in doua in lung si se sareaza. Se incinge bine tigaia pe foc, fara unt si fara ulei, deoarece scrumbiile fiind grase, lasa singure grasime. Se usuca bine intr-o carpa curata, se ung cu putin ulei, se pun apoi in tigaia incinsa si se prajesc pe amindoua partile. Se asaza pe o farfurie lunga, cu garnitura de felii de lamaie si frunze de patrunjel.


Scrumbiile la tigaie se servesc cu lamaie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...