Intr-o tigaie mare se pune uleiul de masline la incins, se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul si rosiile taiate cuburi ,peste care se adauga sepiile
Intr-o tigaie mare se pune uleiul de masline la incins, se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul si rosiile taiate cuburi ,peste care se adauga sepiile taiate suvite.Se rumenesc putin ,se adauga usturoiul tocat si paharul vin alb.Se tine pe foc potrivit ,iar cand sepiile sunt patrunse se adauga mazarea.
Se pune sare si piper dupa gust ,iar la final se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste pe platou ornat cu salata verde si acompaniat de o Feteasca regala -Jidvei.
Afara-i frig...... dar in casa e cald si bine, mai ales cand te imbie mirosul unei placinte extrem de gustoase.... ... va...
Placinta turceasca cu branza si spanacOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj