Somon Dijon la cuptor

Preincalziti cuptorul la 200°C (foc mare). Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Puneti deoparte. In alt castron amestecati pesme

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 cana de unt topit
  • 3 linguri de mustar Dijon
  • 1 1/2 lingura miere
  • 1/4 cana de pesmet
  • 4 lingurite patrunjel proaspat tocat
  • 4 fileuri somon / 4 bucati somon cu os
  • sare si piper
  • lamaie pentru ornat

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 200°C (foc mare). Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Puneti deoparte. In alt castron amestecati pesmetul cu patrunjelul. Dati fiecare bucata de peste prin amestecul de mustar si miere si apoi prin pesmet. Puneti in cuptor si lasati 12-15 minute. Scoateti, sarati, piperati si ornati cu felii de lamaie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide