Somon Dijon la cuptor

Preincalziti cuptorul la 200°C (foc mare). Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Puneti deoparte. In alt castron amestecati pesme

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 cana de unt topit
  • 3 linguri de mustar Dijon
  • 1 1/2 lingura miere
  • 1/4 cana de pesmet
  • 4 lingurite patrunjel proaspat tocat
  • 4 fileuri somon / 4 bucati somon cu os
  • sare si piper
  • lamaie pentru ornat

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 200°C (foc mare). Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Puneti deoparte. In alt castron amestecati pesmetul cu patrunjelul. Dati fiecare bucata de peste prin amestecul de mustar si miere si apoi prin pesmet. Puneti in cuptor si lasati 12-15 minute. Scoateti, sarati, piperati si ornati cu felii de lamaie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cu sos de mustar si praz

By Jamie Oliver :)

Pui cu sos de mustar si praz
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca