Stiuca cu vin si ciuperci

Stiuca se curata, se spala si se taie bucati. Untul se pun in tigaie la infierbantat si se adauga bucatile de stiuca la rumenit pe foc mic. Cand sunt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 stiuca
  • 200 gr unt
  • 1
  • 5 pahar vin alb
  • 1 ceapa
  • 150 gr ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 pahar apa
  • 3 oua
  • sos alb

Mod de preparare

Stiuca se curata, se spala si se taie bucati. Untul se pun in tigaie la infierbantat si se adauga bucatile de stiuca la rumenit pe foc mic. Cand sunt gata se asaza intr-un vas, impreuna cu ciupercile taiate bucatele, cu ceapa feliata, vinul si apa. Vasul se introduce la cuptor, la fiert pana ce compozitia scade. Se face un sos alb, potrivit la gust de sare si piper si amestecat bine cu trei galbenusuri crude.


Stiuca se serveste cu sosul alb, cald.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos