Stiuca cu vin si ciuperci

Stiuca se curata, se spala si se taie bucati. Untul se pun in tigaie la infierbantat si se adauga bucatile de stiuca la rumenit pe foc mic. Cand sunt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 stiuca
  • 200 gr unt
  • 1
  • 5 pahar vin alb
  • 1 ceapa
  • 150 gr ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 pahar apa
  • 3 oua
  • sos alb

Mod de preparare

Stiuca se curata, se spala si se taie bucati. Untul se pun in tigaie la infierbantat si se adauga bucatile de stiuca la rumenit pe foc mic. Cand sunt gata se asaza intr-un vas, impreuna cu ciupercile taiate bucatele, cu ceapa feliata, vinul si apa. Vasul se introduce la cuptor, la fiert pana ce compozitia scade. Se face un sos alb, potrivit la gust de sare si piper si amestecat bine cu trei galbenusuri crude.


Stiuca se serveste cu sosul alb, cald.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...