Stiuca umpluta

Daca doriti sa preparati o reteta cu peste delicioasa, stiuca umpluta este reteta pe care o cautati. Este o mancare cu peste foarte consistenta dar usor de preparat.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ceapa verde
  • ceapa veche
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • oua
  • cartofi fierti
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Stiuca se jupuieste de piele, se curata pe dinaunru cu dosul cutitului, se aduna toata carnea de pe sira spinarii si se indeparteaza oasele mari. Se toaca carnea, ceapa, usturoiul, cartofii, patrunjelul (prin masina de tocat) se pune oul, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine (cu mana). Se umple stiuca si capetele dupa ce le-ati scos urechile. Va trebuie si un ac mai marisor si ata mai grosuta, se coase stiuca si totodata se gaureste cu acul din loc in loc...sa nu "explodeze" in cuptor. Se coace in cuptor la foc domol dupa ce ati pus-o in tava si ati uns tava cu ulei...Nu la foc rapid ca e posibil sa crape...Este gata cand prinde o culoare aurie.


Stiuca umpluta se serveste calda. Reteta propusa de Aninita pe forum culinar

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa