Daca doriti sa preparati o reteta cu peste delicioasa, stiuca umpluta este reteta pe care o cautati. Este o mancare cu peste foarte consistenta dar usor de preparat.
Stiuca se jupuieste de piele, se curata pe dinaunru cu dosul cutitului, se aduna toata carnea de pe sira spinarii si se indeparteaza oasele mari. Se toaca carnea, ceapa, usturoiul, cartofii, patrunjelul (prin masina de tocat) se pune oul, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine (cu mana). Se umple stiuca si capetele dupa ce le-ati scos urechile. Va trebuie si un ac mai marisor si ata mai grosuta, se coase stiuca si totodata se gaureste cu acul din loc in loc...sa nu "explodeze" in cuptor. Se coace in cuptor la foc domol dupa ce ati pus-o in tava si ati uns tava cu ulei...Nu la foc rapid ca e posibil sa crape...Este gata cand prinde o culoare aurie.
Stiuca umpluta se serveste calda. Reteta propusa de Aninita pe forum culinar
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa