Pregatirea ingredientelor: Pestele se taie bucati. Spanacul se fierbe si se stoarce bine. Ardeii se taie bastonase. Morcovul se feliaza. Ceapa se tai
Pregatirea ingredientelor:
Pestele se taie bucati.
Spanacul se fierbe si se stoarce bine.
Ardeii se taie bastonase.
Morcovul se feliaza.
Ceapa se taie pestisori.
Preparare:
Se pune ceapa in uleiul incins, pana devine transparenta.
Se adauga pestele si se condimenteaza.
Se amesteca usor si se lasa pe foc 2 minute, dupa care se adauga si legumele.
Se amesteca din nou foarte usor, si dupa alte 2 minute, se adauga si spanacul, urmat de sosul de rosii si smantana.
Se amesteca usor sa nu se striveasca pestele si se lasa asa sa fiarba inca 5 minute.
Poate fi servit cu mamaliguta
Reteta Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie) a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...
Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.