Pregatirea ingredientelor: Pestele se taie bucati. Spanacul se fierbe si se stoarce bine. Ardeii se taie bastonase. Morcovul se feliaza. Ceapa se tai
Pregatirea ingredientelor:
Pestele se taie bucati.
Spanacul se fierbe si se stoarce bine.
Ardeii se taie bastonase.
Morcovul se feliaza.
Ceapa se taie pestisori.
Preparare:
Se pune ceapa in uleiul incins, pana devine transparenta.
Se adauga pestele si se condimenteaza.
Se amesteca usor si se lasa pe foc 2 minute, dupa care se adauga si legumele.
Se amesteca din nou foarte usor, si dupa alte 2 minute, se adauga si spanacul, urmat de sosul de rosii si smantana.
Se amesteca usor sa nu se striveasca pestele si se lasa asa sa fiarba inca 5 minute.
Poate fi servit cu mamaliguta
Reteta Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie) a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase