Se portioneaza antricoatele, apoi se bat putin, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa. Se scot apoi si se lasa deoparte
Se portioneaza antricoatele, apoi se bat putin, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa. Se scot apoi si se lasa deoparte, iar in untura ramasa se pune ceapa taiata marunt la calit, apoi se adauga ciupercile si se lasa la fiert. Dupa 20 de minute se adauga faina si se stinge totul cu apa calda. Se toarna compozitia peste antricoate si se lasa la fiert inca 20 de minute. Se potriveste totul de sare si piper, se adauga smantana si se lasa sa mai dea in 2-3 clocote.
Se serveste cu cartofi prajiti, cu cartofi fierti, natur sau cu orez.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Ciuperci umplute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii