• tocati usturoiul si ceapa cubulete• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime• folosind caserola de marinare
• tocati usturoiul si ceapa cubulete
• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime
• folosind caserola de marinare rapida FoodSaver, marinati pentru 10 minute impreuna cu uleiul de masline, vin rosu, ceapa, usturoi, boabe de mustar, fresh de portocale, miere, sare si piper dupa gust
• macinati intr-un blender coriandrul
• vidati pulpa de urs intr-o punga de vidare FoodSaver, dupa ce ati asezonat-o in prealabil cu sare, piper si coriandru si ati adaugat in punga de vidat scortisoara, cuisoarele si putina zeama din sosul de marinada
• incingeti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 70 de grade si lasati carnea inauntru pentru 3 ore
• optional, se poate sota in tigaie cate 1 minut pe fiecare parte, dupa ce-o scoateti din SousVide
• se serveste well done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii