• tocati usturoiul si ceapa cubulete• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime• folosind caserola de marinare
• tocati usturoiul si ceapa cubulete
• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime
• folosind caserola de marinare rapida FoodSaver, marinati pentru 10 minute impreuna cu uleiul de masline, vin rosu, ceapa, usturoi, boabe de mustar, fresh de portocale, miere, sare si piper dupa gust
• macinati intr-un blender coriandrul
• vidati pulpa de urs intr-o punga de vidare FoodSaver, dupa ce ati asezonat-o in prealabil cu sare, piper si coriandru si ati adaugat in punga de vidat scortisoara, cuisoarele si putina zeama din sosul de marinada
• incingeti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 70 de grade si lasati carnea inauntru pentru 3 ore
• optional, se poate sota in tigaie cate 1 minut pe fiecare parte, dupa ce-o scoateti din SousVide
• se serveste well done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii