Pulpa de urs

• tocati usturoiul si ceapa cubulete• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime• folosind caserola de marinare

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
ridicata
Pulpa de urs

Ingrediente

  • pulpa de urs - 750800 g
  • boabe de mustar - 1/2 lingurita
  • coriandru boabe - 1/2 lingurita
  • cuisoare - 1/2 lingurita
  • ulei de masline - 2 linguri
  • scortisoara baton - 1 buc
  • ceapa de apa, rosie - 2 buc
  • unt - 50 g
  • vin rosu, demisec, calitativ - 150 ml
  • miere - 1 lingurita
  • fresh de mandarine - 300 ml
  • usturoi - 4 catei
  • sare, piper - dupa gust

Mod de preparare

• tocati usturoiul si ceapa cubulete
• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime
• folosind caserola de marinare rapida FoodSaver, marinati pentru 10 minute impreuna cu uleiul de masline, vin rosu, ceapa, usturoi, boabe de mustar, fresh de portocale, miere, sare si piper dupa gust
• macinati intr-un blender coriandrul
• vidati pulpa de urs intr-o punga de vidare FoodSaver, dupa ce ati asezonat-o in prealabil cu sare, piper si coriandru si ati adaugat in punga de vidat scortisoara, cuisoarele si putina zeama din sosul de marinada
• incingeti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 70 de grade si lasati carnea inauntru pentru 3 ore
• optional, se poate sota in tigaie cate 1 minut pe fiecare parte, dupa ce-o scoateti din SousVide
• se serveste well done.

Pofta buna!

*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Ghiveci calugaresc de vinete
4
Romania

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Salata de fasole verde
5
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde