Mancaruri cu vanat

Porumbei in cuib de gris cu sos de merisoare
Romania

Porumbei in cuib de gris cu sos de merisoare

Un gust delicios, la un preparat deosebit!

Porumbei in cuib de gris cu sos de merisoare
Pulpa de urs
Romania

Pulpa de urs

• tocati usturoiul si ceapa cubulete• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime• folosind caserola de marinare

Pulpa de urs
Pulpa de mistret cu fenicul
Romania

Pulpa de mistret cu fenicul

• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si

Pulpa de mistret cu fenicul
Pulpa de cerb
Romania

Pulpa de cerb

• adaugati boabele de ienupar, patrunjelul, uleiul de masline si usturoiul in blender – asezonati cu sare si

Pulpa de cerb
Iepure invelit in prosciutto
Romania

Iepure invelit in prosciutto

• taiati usturoiul si ceapa rondele • lasati iepurele la marinat peste noapte in ulei de masline,

Iepure invelit in prosciutto
Muschi de caprioara
Romania

Muschi de caprioara

Ingrediente: • muschi de caprioara – 1 kg • fresh de portocale – 500 ml • vin

Muschi de caprioara
Porumbel umplut cu garnitura de cartofi
Romania

Porumbel umplut cu garnitura de cartofi

Pentru porumbel umplut cu garnitura de cartofi porumbeii curatati se pun la fiert 40 de minute. Cei sase cartofi se curata,...

Porumbel umplut cu garnitura de cartofi
Fazan aromat la cuptor
Romania

Fazan aromat la cuptor

Pentru fazan aromat la cuptor am amestecat toate ingredientele si am pus la marinat fazanul pentru 24 ore. A doua zi am pus...

Fazan aromat la cuptor
Rulada de caprioara cu fructe
Romania

Rulada de caprioara cu fructe

Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

Rulada de caprioara cu fructe
Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli
Romania

Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi...

Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli
Medalion de mistret
Romania

Medalion de mistret

Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.

Medalion de mistret
Sitari la frigare
Romania

Sitari la frigare

Pentru sitari la frigare se scot ochii, se face o taietura la gat prin care se scoate gusa si una mai jos prin care se scoate...

Sitari la frigare
Sitari la tava
Romania

Sitari la tava

Pentru sitarii la tava se pregatesc sitarii la fel ca pentru sitari la frigare. Se frig apoi in tava ca si potarnichil. Se...

Sitari la tava
Sitari umpluti
Romania

Sitari umpluti

Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna cu ceapa,...

Sitari umpluti
Intestine de sitari cu ciuperci
Romania

Intestine de sitari cu ciuperci

Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de pasare sau...

Intestine de sitari cu ciuperci
Friptura simpla de fazan
Romania

Friptura simpla de fazan

Friptura simpla de fazan este o mancare de carne delicioasa. Printre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care...

Friptura simpla de fazan
Friptura de rata salbatica cu vin
Romania

Friptura de rata salbatica cu vin

Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o marinata din...

Friptura de rata salbatica cu vin
Ostropel de rata salbatica
Romania

Ostropel de rata salbatica

Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa, faina,...

Ostropel de rata salbatica
Pulpa de caprioare la tava
Romania

Pulpa de caprioare la tava

Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la tava cel...

Pulpa de caprioare la tava
Prepelite la frigare
Romania

Prepelite la frigare

Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Pentru prepelite la frigare se jumulesc cu...

Prepelite la frigare
Prepelite la tava
Romania

Prepelite la tava

Pentru prepelite la tava se asaza mai multe intr-o tava, se dau la cuptor, se uda din cand in cand cu sosul lor. Se servesc...

Prepelite la tava
Pilaf simplu de prepelite
Romania

Pilaf simplu de prepelite

Pentru pilaful simplu de prepelite se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se infierbanta o...

Pilaf simplu de prepelite
Potarnichi la frigare
Romania

Potarnichi la frigare

Pentru potarnichi la frigare inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost impuscate, dar...

Potarnichi la frigare
Potarnichi cu smantana si ceapa
Romania

Potarnichi cu smantana si ceapa

Pentru potarnichile cu smantana si ceapa se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin unt si...

Potarnichi cu smantana si ceapa
Friptura simpla de iepure
Romania

Friptura simpla de iepure

Pentru friptura simpla de iepure se curata iepurele si se lasa sa se marineze. Se alege partea buna de friptura, adica...

Friptura simpla de iepure
Friptura de iepure cu smantana si usturoi
Romania

Friptura de iepure cu smantana si usturoi

Pentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si se tine la...

Friptura de iepure cu smantana si usturoi
Iepure cu masline si arpagic
Romania

Iepure cu masline si arpagic

Pentru iepurele cu masline si arpagic se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru friptura, iar...

Iepure cu masline si arpagic
Iepure cu zarzavat
Romania

Iepure cu zarzavat

Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o...

Iepure cu zarzavat
Papricas de iepure cu slanina
Romania

Papricas de iepure cu slanina

Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o tigaie, in...

Papricas de iepure cu slanina
Cotlete de caprioara
Romania

Cotlete de caprioara

Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune intr-o...

Cotlete de caprioara
Snitel delicios de caprioara
Romania

Snitel delicios de caprioara

Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc...

Snitel delicios de caprioara
Tocanita de iepure vanat
Romania

Tocanita de iepure vanat

Tocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...

Tocanita de iepure vanat
Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi
Romania

Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi

Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin este o reteta...

Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi
Iepure si carnati la cuptor cu sos
Romania

Iepure si carnati la cuptor cu sos

Iepure si carnati la cuptor cu sos este o reteta delicioasa cu carne de iepure. Pentru a pregati aceasta mancare cu iepure si...

Iepure si carnati la cuptor cu sos
Iepure cu vin
Romania

Iepure cu vin

Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa, usturoi,...

Iepure cu vin
Iepure cu masline si sos de rosii
Romania

Iepure cu masline si sos de rosii

Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de iepure cu masline si sos de rosii aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:...

Iepure cu masline si sos de rosii
Friptura de iepure cu usturoi
Romania

Friptura de iepure cu usturoi

Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure, usturoi,...

Friptura de iepure cu usturoi
Potarnichi prajite
Romania

Potarnichi prajite

Pentru a prepara potarnichi prajite, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, ceapa, slanina, ou, unt, untura,...

Potarnichi prajite
Pasta din carne de iepure
Romania

Pasta din carne de iepure

Pentru a realiza aceasta reteta de pasta din carne de iepure aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de iepure, unt,...

Pasta din carne de iepure
Fazan la cuptor
Romania

Fazan la cuptor

Fazan la cuptor este o reteta delicioasa pentru care avet nevoie de mai multe ingrediente, intre care si doi fazani desigur....

Fazan la cuptor
Prepelite fripte
Romania

Prepelite fripte

Pentru a gati reteta prepelite fripte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: prepelite, slanina, untura, vin si sare.

Prepelite fripte
Friptura de fazan
Romania

Friptura de fazan

Friptura de fazan este o reteta foarte buna pentru zilele onomastice. Ingredientele de baza alea acestei retete sunt: fazan,...

Friptura de fazan
Marinata pentru vanat
Romania

Marinata pentru vanat

Aceasta reteta de marinata pentru vanat contine urmatoarele ingrediente: otet de vin, piper, dafin, lamaie, cuisoare, catei...

Marinata pentru vanat
Grauri fripti
Romania

Grauri fripti

Graurii se curata, se golesc, apoi se spala bine si se pun la prajit, intr-un vas cu unt. Se scot apoi din vas, iar in untul...

Grauri fripti
Sturzi fripti la cuptor
Romania

Sturzi fripti la cuptor

Se curata sturzii de pene, se golesc, se spala si se pun intr-un vas cu unt incins. Se sareaza, se presara enibaharul si se...

Sturzi fripti la cuptor
Sturzi la frigare
Romania

Sturzi la frigare

Sturzii se curata, se golescd e intestine si se spala. Se sareaza si se pipereaza apoi si se invelesc fiecare cu o felie...

Sturzi la frigare
Porumbei la gratar cu sos alb
Romania

Porumbei la gratar cu sos alb

Porumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt topit,...

Porumbei la gratar cu sos alb
Porumbei pane
Romania

Porumbei pane

Porumbeii se curata, se golesc de intestine si se flambeaza, apoi se pun la calit cu unt, sare, piper, o foaie de dafin si...

Porumbei pane
Ciulama de porumbei
Romania

Ciulama de porumbei

Se curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel....

Ciulama de porumbei
Porumbei cu pere
Romania

Porumbei cu pere

Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si...

Porumbei cu pere
Porumbei inabusiti
Romania

Porumbei inabusiti

Porumbeii se curata si se taie in patru, dupa care se pun la calit in untul incins. Se adauga putina slanina taiata in...

Porumbei inabusiti
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat
Briose cu afine

Briose cu afine

Imi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...

Briose cu afine
Cele mai apreciate rețete
Tarta cu dovlecei zucchini
1
Romania

Tarta cu dovlecei zucchini

Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...

Tarta cu dovlecei zucchini
Chiftele de cartofi cu dovlecel
2
Romania

Chiftele de cartofi cu dovlecel

Chiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.

Chiftele de cartofi cu dovlecel
Tocana de legume cu dovlecei
3
Romania

Tocana de legume cu dovlecei

Dovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...

Tocana de legume cu dovlecei
Prajitura cu cirese
4
Romania

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.

Prajitura cu cirese
Prajitura Mena
5
Romania

Prajitura Mena

Mena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...

Prajitura Mena