Porumbeii se curata si se taie in patru, dupa care se pun la calit in untul incins. Se adauga putina slanina taiata in bucatele mici si ciupercile to
Porumbeii se curata si se taie in patru, dupa care se pun la calit in untul incins. Se adauga putina slanina taiata in bucatele mici si ciupercile tocate marunt. Se lasa totul sa fiarba inabusit, iar dupa 15 minute se scot porumbeii si se tin la cald. In acelasi unt se rumeneste usor faina si se stinge cu zeama de carne degresata. Se lasa sa dea cateva clocote, se pun porumbeii in sos pentru 1-2 minute, apoi se scot, se asaza pe o farfurie si se toarna deasupra sosul. Se stoarce deasupra o lamaie.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii