• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si
• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si piper
• asezonati carnea de mistret cu sare si piper
• adaugati emulsia si vinul si marinati pentru 10 minute, folosind caserola de marinare rapida FoodSaver
• lasati-o apoi in frigider la marinat pe timpul noptii
• taiati bucata de pulpa in jumatate (pe lungime) si vidati intr-o punga de vidare FoodSaver, impreuna cu jumatate de fenicul taiat in felii foarte subtiri, anasonul, untul si restul de sos de marinada (cand o vidati puteti sa folositi 1-2 servetele in interiorul pungii, pentru a absorbi excesul de sucuri, sau puteti sa opriti vidarea in punctul in care doriti, activand butonul de sigilare)
• incingeti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 70⁰C si lasati mistretul acolo timp de 3 ore
• scoateti-l din punga si brezati-l pe fiecare parte in unt, putin usturoi, sare si piper
• se serveste well-done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii