• taiati usturoiul si ceapa rondele • lasati iepurele la marinat peste noapte in ulei de masline,
• taiati usturoiul si ceapa rondele
• lasati iepurele la marinat peste noapte in ulei de masline, vin alb, usturoi, ceapa, sare si piper
• transati iepurele, asezonati-l bine si introduceti toate bucatile de carne in punga de vidat FoodSaver
• adaugati tarhon, cimbru, rozmarin, unt si o parte din zeama de la marinada
• sigilati cu un servetel in interior pentru absorbirea sucurilor in exces sau pur si simplu opriti vidarea undeva la 90%, ca sa fiti siguri ca punga se va lipi in totalitate
• incingeti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75⁰C si lasati iepurele timp de 2 ore
• dupa ce-l scoateti, lasati-l sa se odihneasca jumatate de ora
• inveliti fiecare bucatica in prosciutto si prajiti-o putin in tigaie pe fiecare parte
• se serveste well-done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, de tipul sau, precum si de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieO mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Mancare de mazare cu carne de porcRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiSe curata mandarinele de coaja sau se desfac in feliute. Se presara deasupra zaharul si se lasa sa stea cel putin 2 ore, pana...
Dulceata de mandarineAceasta reteta de crap la cuptor este delicioasa si merge de minune pentru zilele de week-end, mai ales langa o mamaliguta...
Crap la cuptorSunt minunate aceste pariziene cu gem de gutui, atat de aromate si pufoase, ca nu te poti opri din mancat!
Pariziene cu gem de gutuiO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Comentarii