Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de pasare sau de vitel. Se taie marunt cateva ciuperci.
Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de pasare sau de vitel. Se taie marunt cateva ciuperci si frunze de patrunjel, se pun sa se inabuse cu unt. Cand incep sa se moaie, se adauga intestinele de sitar si se tin pe foc, amestecand din cand in cand, pana incep sa se rumeneasca. Se adauga sare, piper si un galbenus. Se taie feliute subtiri de paine, se ung cu aceasta tocatura si se dau putin la cuptor.
Intestinele de sitari cu ciuperci se servesc ca aperitive sau ca garnitura la friptura de sitari.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii