Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de pasare sau de vitel. Se taie marunt cateva ciuperci.
Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de pasare sau de vitel. Se taie marunt cateva ciuperci si frunze de patrunjel, se pun sa se inabuse cu unt. Cand incep sa se moaie, se adauga intestinele de sitar si se tin pe foc, amestecand din cand in cand, pana incep sa se rumeneasca. Se adauga sare, piper si un galbenus. Se taie feliute subtiri de paine, se ung cu aceasta tocatura si se dau putin la cuptor.
Intestinele de sitari cu ciuperci se servesc ca aperitive sau ca garnitura la friptura de sitari.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii