Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de iepure cu masline si sos de rosii aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: iepure, masline, sos de rosii, ulei, ceapa, ienibahar, dafin, zahar, sare.
In cratita cu uleiul fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori, vinul, 2—3 linguri de apa, bulionul, sarea, zaharul, ienibaharul, foaia de dafin, maslinele spalate si intepate cu acul.
Se amesteca totul usor cu lingura, se acopera si se lasa sa fiarba foarte incet pana este gata (sosul bine scazut). Se amesteca din cand in cand mancarea penrtu a nu se prinde de fundul cratitei.
Se serveste cand este gata.
Alte retete cu iepure:
Friptura de iepure
Iepure pregatit saseste
Budinca de iepure

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii