Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de iepure cu masline si sos de rosii aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: iepure, masline, sos de rosii, ulei, ceapa, ienibahar, dafin, zahar, sare.
In cratita cu uleiul fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori, vinul, 2—3 linguri de apa, bulionul, sarea, zaharul, ienibaharul, foaia de dafin, maslinele spalate si intepate cu acul.
Se amesteca totul usor cu lingura, se acopera si se lasa sa fiarba foarte incet pana este gata (sosul bine scazut). Se amesteca din cand in cand mancarea penrtu a nu se prinde de fundul cratitei.
Se serveste cand este gata.
Alte retete cu iepure:
Friptura de iepure
Iepure pregatit saseste
Budinca de iepure
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii