Sturzii se curata, se golescd e intestine si se spala. Se sareaza si se pipereaza apoi si se invelesc fiecare cu o felie subtire de slanina. Se pun i
Sturzii se curata, se golescd e intestine si se spala. Se sareaza si se pipereaza apoi si se invelesc fiecare cu o felie subtire de slanina. Se pun in frigare si se invart incet sa se friga uniform. Separat se prajesc crutoanele de paine in unt.
Se servesc pe crutoane de paine prajita, garnisiti cu felii de lamaie.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor Rulada de porc

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii