Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.
Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, se taie carnea fasii mai grosute, care se umplu cu costita si usturoi. Bucatile care pica se dau prin masina de tocat, se adauga costita de mistret, se pun trei oua, sare, piper, usturoi tocat, se face o pasta bine framantata, apoi se face un pat din tocatura, pe o coala de celofan. Pe marginea patului, se pun fasiile de carne care au fost impanate cu usturoi si costita, se ruleaza cu celofanul si se leaga cu ata. Dupa aceea, se pune in tigaie la fiert in apa cu ulei si putin bulion.
Din cand in cand intoarcem si stropim cu sos pana se termina de fiert. Calim 200 g costita taiata cubulete peste care punem zarzavatul taiat Julien, arpagic, telina, morcov, ardei, un pahar de vin, busuioc si cimbru. Ciupercile tocate le calim in unt. Dupa ce a fiert carnea, o desfacem de ata si celofan, o taiem felii si servim cu zarzavat calit si ciuperci calite. Friptura de vanat cu sos picant se serveste cu cruton de paine la mijloc.
Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii