Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.
Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, se taie carnea fasii mai grosute, care se umplu cu costita si usturoi. Bucatile care pica se dau prin masina de tocat, se adauga costita de mistret, se pun trei oua, sare, piper, usturoi tocat, se face o pasta bine framantata, apoi se face un pat din tocatura, pe o coala de celofan. Pe marginea patului, se pun fasiile de carne care au fost impanate cu usturoi si costita, se ruleaza cu celofanul si se leaga cu ata. Dupa aceea, se pune in tigaie la fiert in apa cu ulei si putin bulion.
Din cand in cand intoarcem si stropim cu sos pana se termina de fiert. Calim 200 g costita taiata cubulete peste care punem zarzavatul taiat Julien, arpagic, telina, morcov, ardei, un pahar de vin, busuioc si cimbru. Ciupercile tocate le calim in unt. Dupa ce a fiert carnea, o desfacem de ata si celofan, o taiem felii si servim cu zarzavat calit si ciuperci calite. Friptura de vanat cu sos picant se serveste cu cruton de paine la mijloc.
Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii