Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si ciupercile, Dupa ce s-au ru
Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si ciupercile, Dupa ce s-au rumenit, se adauga perele curatate si taiate bucati si se lasa toata compozitia sa fiarba la foc mic. Se potriveste la gust de sare si piper iar sosul rezultat, se strecoara, se degreseaza, apoi se scade si se toarna peste porumbei.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii